Våre tjenester

iMidt Økonomi AS har som mål å være den foretrukne leverandøren av regnskap, rådgivning og økonomisystemer til næringslivet i Namdalen

Regnskap og årsoppgjør

Vi ønsker et nært forhold til våre kunder. Som kunde velger du selv hvilke regnskapstjenester du ønsker at vi skal utføre, enten du vil gjøre deler av jobben selv, eller sette ut hele økonomifunksjonen til oss.

Vi kan utføre alt innen regnskap, fakturering, rapportering, årsoppgjør og skattemelding og kan bistå alt fra små og mellomstore bedrifter til større konsern. Våre regnskapsførere er kvalifiserte og erfarne. Ved å la oss ta ansvar for regnskapsføringen, vil du kunne frigjøre tid og ressurser så du kan fokusere på kjernevirksomheten din.

Kontakt oss i dag for å finne ut mer om hvordan vi kan bidra til å optimalisere ditt regnskapsarbeid.

Vi tilbyr våre kunder skreddersydde regnskapssystemer tilpasset dine behov.

Les mer om våre systemer her.

Rådgiving

Bedriftsrådgivning omfavner mye. Først og fremst handler det om å ha noen å drøfte muligheter og problemstillinger med, og kanskje gi et litt annet blikk på driften av selskapet. Som vår kunde får du tilgang til et bredt spekter med kompetanse innen alle deler av økonomifaget. Slik kan vi sammen løse de fleste oppgaver og gi individuelt tilpassede råd.

Vi er din naturlige sparringspartner og rådgiver, i alt fra budsjettering, rapportering, analyser, likviditet- og økonomistyring og prosjektledelse.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat, for å se på hva vi kan gjøre sammen.

Lønn og personal

Lønn og oppfølging av personal er kanskje den viktigste løpende rutinen en bedrift har. Dette fagområdet er mer enn bare lønnskjøring. Det er en rekke lover og regler man enhver tid må holde seg oppdatert på. Trår man feil, kan det kreve mye tid og ressurser å korrigere.

Vi hjelper deg å få system på lønnsutbetaling, timeregistrering, reise og utlegg, fraværsoppfølging og pensjonsordningen.

Vi kan bistå med alt fra enkle lønnskjøringer, til en komplett system- og tjenesteleveranse innen lønn. Det gjør også bedriften mindre sårbar om noe uforutsett skulle skje like før lønningsdato.

Ta kontakt med oss, så ser vi sammen på hva vi kan bidra med.